diumenge, 6 de febrer del 2011

Apareix una dona morta amb signes de violència en un domicili de Badalona

Apareix una dona morta amb signes de violència en un domicili de Badalona 
http://www.ara.cat/societat/Apareix-signes-violencia-domicili-Badalona_0_421758359.html

SUCCESSOS

Apareix una dona morta amb signes de violència en un domicili de Badalona

Una dona, de 33 anys, ha aparegut morta i amb signes externs de violència al seu domicili de Badalona. Els Mossos han detingut un home per la seva presumpte relació amb els fets

Els Mossos d'Esquadra han trobat avui una dona morta amb signes externs de violència en un domicili de Badalona (Barcelonès) i, poc després, han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per la seva presumpta relació amb els fets. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'avís s'ha rebut a dos quarts de cinc de la matinada d'avui i en accedir al domicili han trobat la dona morta.
Poc després, els Mossos han detingut, també a Badalona, un home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per estar presumptament relacionat amb els fets. Al domicili, hi vivien la víctima, d'uns 33 anys, i el seu marit, que es trobava a l'interior de l'habitatge en el moment de l'agressió, i que també ha estat agredit i presentava lesions d'escassa gravetat. Tots dos són de nacionalitat pakistanesa.
Fonts pròximes a la investigació expliquen que, entre les 04.00 i les 05.00 hores, un o diversos individus han accedit al pis i han agredit el marit i matat la dona, a cops o per asfíxia, ja que no hi ha evidència que utilitzessin armes de foc o armes blanques. Des dels Mossos s'ha remarcat que s'estan investigant els fets per intentar aclarir com s'ha produït la mort de la dona i els motius d'aquesta agressió, en la qual no es descarta que hi hagi més d'una persona implicada.

L'associació de dones pakistaneses A.C.E.S.O.P. condemnen l'assassinat de Shazia a Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada