dijous, 18 de setembre del 2008

Participació de la Dr. Huma Jamshed en : Dones del nord, dones del sud : material multimèdia per a la prevenció i identificació de la violència masclista en els col·lectius de dones immigrades ; Institut Català de les Dones ; producció i realització: e-krea

DONES DEL NORD, DONES DEL SUD

Material multimèdia:
DVD interactiu inclou audiovisuals, animacions i il·lustracions.

“Dones del nord, dones del sud” és una aplicació multimèdia protagonitzada per dones immigrades procedents de diferents països que, amb els seus testimonis i recomanacions, han volgut col·laborar en la identificació i eradicació de la violència masclista.

Malgrat aquesta violència és una realitat que afecta a les dones de tots els països, cultures, edats i nivells socials, existeixen aspectes que afecten de forma específica a les dones immigrades.

És per això que, "Dones del nord, dones del sud" es presenta com una eina adreçada a professionals que treballen amb aquests col·lectius amb l'objectiu d'incidir en la prevenció, i identificació de les diferents manifestacions de la violència masclista.

Aquest material multimèdia, mitjançant animacions, imatges i vídeos, permet estructurar dinàmiques participatives, a nivell grupal, per abordar els diferents aspectes de la violència masclista.

La Dr. Huma Jamshed, presidenta d'ACESOP, va participar en aquest material donant el seu testimoni sobre la violència masclista que pateixen algunes dones de la comunitat pakistanesa.

www.ekrea.org | ekrea@ekrea.org | Tel 686 609 111

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada