dijous, 10 de novembre del 2011

A.C.E.S.O.P. participa en el Raval(s).Que tindrà lloc 10-13 de Novembre.



https://docs.google.com/document/d/1b4__xIF5P5iuHr_qSh4hYwwd29YfRCsHXbpC_cw8H_s/edit

S'apropa la 9a edició de Raval(s)!


La 9a edició del Festival de Cultura del Raval, que tindrà lloc del 10 al 13 de novembre amb diferents activitats en diversos espais del barri, ja està a punt de començar.
Aquest any hi ha un major nombre de participants, i més que mai, s'ha accentuat la col·laboració entre diferents entitats a l'hora de proposar i d'organitzar les activitats, en un moment en què la situació actual fa més necessari un compromís per part de tothom. I com sempre, entenent la cultura com un motor de canvi i transformació social del Raval.
En l'actual edició cal destacar, entre altres, l'alta participació dels diferents teatres de la zona, oferint part de la seva programació durant el festival. El teatre també és protagonista de les activitats organitzades per diferents entitats, que aborden el seu vessant més social. Les arts audiovisuals i exposicions també hi tindran un paper destacat. Actuacions musicals, dansa, tallers infantils, itineraris guiats i visites als grans equipaments culturals del barri completen el programa.

Aquest és un festival obert i participatiu que dóna a conèixer algunes de les moltes facetes de la vida cultural del barri, fomentant els vincles entre organitzacions i persones, mitjançant la creació d'accions culturals conjuntes. Els protagonistes del festival són les persones i les organitzacions que dia a dia viuen al barri i el construeixen, i que creuen en la cultura com a motor de transformació social, generadora de convivència i diàleg.

ACESOP participa dissabte 12 a la Rambla del Raval. Farem: henna, cal·ligrafia urdú i joc infantil amb globus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada