dimarts, 28 de febrer del 2012

BTV. L’ambaixador dels Estats Units dóna suport a Barcelona com a seu del MWCL'ambaixador dels Estats Units a l'Estat espanyol, Alan D. Solomont, ha visitat aquest dimarts a la tarda el Mobile World Congress. Ha assegurat que donarà suport a Barcelona com a capital del mòbil.
En la seva dotzena visita oficial a Barcelona, l’ambaixador dels Estats Units a l’Estat espanyol, Alan D. Solomont, ha assegurat que donarà suport a Barcelona per a la celebració del Mobile World Congress. A la tarda, Solomont ha visitat el recinte de Montjuïc on se celebra el congrés de telefonia mòbil.
L’ambaixador també ha visitat la seu de l’Associació de Dones Pakistaneses al Raval, com s’havia compromès en una trobada amb aquesta comunitat a Madrid. Solomont s’ha interessat per la situació d’aquest col·lectiu a Espanya i a Catalunya, i els ha demanat l’opinió sobre la situació al Pakistan. També els ha preguntat sobre la visió que els pakistanesos tenen dels Estats Units, un punt que les dones han contestat amb tota naturalitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada