dimecres, 31 de juliol del 2013

Carta de la presidenta d'ACESOP dirigida al Molt honorable senyor President Artur Mas


Molt honorable senyor President ARTUR MAS,

Mitjançant aquesta carta les dones d’ACESOP voldríem agrair-li la recent entrega del Premi Internacional de Catalunya a Malala Yousafzai. Com a pakistaneses que vivim a Catalunya és un immens honor que el nostre Govern hagi reconegut amb aquesta important distinció a una paisana nostra. La jove Malala és un exemple per a nosaltres i un orgull pel Pakistan.

Així mateix, voldríem donar-li les gràcies per convidar-nos a l’acte d’entrega del premi i haver pogut veure com Catalunya guardonava a una pakistanesa tan estimada per nosaltres. Sentim que el reconeixement a Malala Yousafzai és un avenç per la llibertat de les dones a qualsevol part del món.

No obstant això, encara queda molta feina per fer, tant al Pakistán com aquí a Catalunya, la nostra terra d’adopció. Les dones pakistaneses estem en la mateixa lluita que la Malala y, com ella, també necessitem ajuda per a poder reeixir i portar una vida en llibertat. Sentim que aquest reconeixement és també una mica nostre, i voldríem demanar-li que el seu suport als nostres esforços perduri més enllà de l’entrega del guardó.

Finalment, voldríem recordar-li que ACESOP és l’única associació laica de dones pakistaneses i portem ja molts anys fent esforços per la llibertat i la integració a Catalunya, esforços que han estat premiats per les institucions en nombroses ocasions, Ens sentim molt afortunades que, finalment, poguéssim assistir a un acte amb tant significat per nosaltres.

Restem a la seva disposició i reiterem el nostre agraïment.

Presidenta

HUMA JAMSHED
A.C.E.S.O.P. Associació Cultural Educativa i Social-Operativa de Dones Pakistaneses.
1- Nou de Sant Francesc 15, 08002 Barcelona.
2- Balmes 3 local 2 barrio de Artigas Badalona 08918
T. 931855680/81

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada