dijous, 16 de desembre del 2010

Acte institucional de celebració del Dia Mundial del Migrant



L´Acte institucional de celebració del Dia Mundial del Migrant va ser presidit per el secretari per a la Immigració en funcions, Oriol Amorós, al Palau Centelles. També van intervenir: Huma Jamshed, en representació del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona i presidenta d´A.C.E.S.O.P.; Ghassan Saliba, representant de la Taula de Ciutadania i Immigració; i Daniel de Torres, comissionat de l’alcaldia per a la Immigració i el Diàleg Intercultural de l’Ajuntament de Barcelona.

Oriol Amorós va destacar la importància del Pacte nacional per la Immigració liderat per la Secretaria per la Immigració amb el recolçament de trenta-dos agents institucionals, polítics, econòmics i socials que va ser signat el 19 de desembre del 2008. També va destacar la feina feta per  el conjunt de treballadors i treballadores de la Secretaria.

Huma Hamshed va recordem a tothom que fa 20 anys es va signar la Convenció Internacional sobre la protecció dels drets de tots els treballadors migrants i els seus familiars. I va elogiar la feina feta per la Secretaria d’Immigració durant aquesta legislatura. Aquest elogi va ser compartit per els assistents a l´acte que van ovacionar a Oriol Amorós.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada