dimecres, 8 de febrer del 2012

ACESOP participa a la Jornada de treball d'El comerç t'acull.


Jornada de treball d’El comerç t’acull

Organitzat per la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG).  Aquest projecte de la CCC, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona té, entre altres objectius, fomentar l’associacionisme comercial, millorar el perfil professional dels treballadors del comerç i afavorir la inserció laboral dels nouvinguts en aquest sector.

La jornada tècnica de treball va adreçada a les associacions d’immigrants que col·laboren amb la CCC.(de la qual ACESOP forma part).També hi assistiran gremis membres de l’entitat i tècnics de les administracions públiques que donen suport als projectes de la CCC “Oberts al català” i “El comerç t’acull”.

A més de diferents intervencions de representants de la CCC, tècnics de la Direcció General de Política Lingüística, presentaran als assistents els recursos lingüístics en català al comerç que ofereix la Generalitat de Catalunya. Després de la intervenció dels representants de la CCC i de la ponència de les representants de la Direcció General de Política Lingüística, hi haurà sengles debats oberts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada