dimarts, 8 de maig del 2012

Visita a ACESOP de: Miquel Esteve, Ramón Sanahuja i Nuria Laporta.




 A ACESOP van rebre la visita de: el Comsisionat d'Immigració  i Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Esteve. Del director d'Immigració i Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona Ramón Sanahuja i de Nuria Laporta professora del IES Miquel Tarradell del Raval de Barcelona.


Vam compartir un dinar i vam fer sobretaula parlant d'algunes dificultats que troven els nois i sobretot les noies per tal de continuar els seus estudis després de l' Institut. Ens vam comentar com l' Institut té la màxima qualificació en anglès. Una dada que trenca els prejudicis sobre l'endarreriment de les escoles degut a l' Immigració.

En Miquel Esteve va animar a les dones d'ACESOP a establir aliances amb altres associacions de dones immigrades ja que elles pel fet de ser dones i immigrades ho tenen més difícil. Em va vindre a la memoria el terme de triple discriminació de la dona immigrant fer per Sonia Parella.  Izaskun Orbegozo va més enllà i parla de : " La cuarta victimación: La interrelación entre la clase social, el género, la etnia, y la consideración de “no ciudadana” en http://www.ivac.ehu.es/p278-content/es/contenidos/boletin_revista/eguzkilore_23_homenaje_ab/es_eguzki23/adjuntos/06-Orbegozo.indd.pdf.  Unes aliances que els hi reportarien  més forces i més reconeixement debat les associacions d'homes.


Podeu veure més fotografies a:
http://www.acesop.cat/noticia/el-director-general-de-inmigración-de-barcelona-miguel-esteve-ha-visitat-acesop-amb-la-seva-





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada