dimecres, 31 de juliol del 2013

Contes que porta el vent. Col·laboració d' Aneela Khalid


PRÒLEG: Contes que porta el vent.

El vent ha portat fins a les pàgines d’aquest llibre dotze contes vinguts de totes les contrades del món. Històries que ens han contat persones que avui viuen a Barcelona, però que van néixer a altres països: Colòmbia, el Perú, l’Argentina, la República Dominicana, el Marroc, el Senegal, el Pakistan, la Xina, Itàlia, Ucraïna, Alemanya.
Aquestes persones ens han regalat els meravellosos relats de les seves terres i dotze il·lustradors de Barcelona els han convertit en dibuixos.

Llegint aquestes històries, podràs viatjar a llocs fantàstics: la selva africana, les ruïnes d’una antiga civilització al Perú, una illa perduda a l’oceà on viuen criatures màgiques… T’abelleix unir-te al viatge?



 EL VENEDOR DE TAPS I LES MONES ilustrado por Carla Alpáñez

Hi havia una vegada un venedor de taps que cada dia anava a una ciutat diferent per a vendre la seva mercaderia. Sovint havia de caminar per la selva durant hores fins arribar al seu destí.
Un dia va dinar massa, i, com que a la selva hi feia molta calor, li va entrar son. No podia deixar de badallar, així que va decidir aturar-se i fer una migdiada sota d’un arbre de mango...*

Esta historia de tapones viene de Pakistán, y la ha explicado para Contes que porta el vent Aneela Khalid (sòcia d'ACESOP), Carla Alpáñez le ha puesto su sensibilidad con sus ilustraciones.

https://www.facebook.com/ContesQuePortaElVent


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada